Skip to content

Traktatie Small Society…

14 mei 2009

Morgen is de allerlaatste dag bij Small Society voor Eva Luna. 

En met enige weemoed kijk ik terug op een hele, fijne en leuke crecheperiode van Eva Luna. Begonnen op Kindergarden aan de Herengracht icm. Gosia thuis. Vorig jaar september startte ze op De Admiraal in Groep Rood. Daar heb ik haar zien groeien van een pukje van drie tot een dame van bijna vier.

Beide creches voelden voor ons als een goed ‘tweede thuis’ op mijn werkdagen. Alle leidsters hebben er een feest voor Eva Luna van gemaakt. Daardoor kon ik met een iets kleiner schuldgevoel aan het werk en mijn kind op de opvang achter laten.

 

Morgen is het dan zover: trakteren omdat ze zaterdag vier wordt EN  omdat ze naar de basisschool gaat. 

En nu dat zo dichtbij komt, ben ik er best emotioneel van. Mijn kleine baby’tje is groot geworden! Een kleuter, een dame in de dop… Wat zal ze allemaal in de toekomst gaan doen?

 

In ieder geval: ik ben apetrots dat ik haar moeder mag zijn. 

 

img_3375

img_3376

img_3379

 

De cupcakes heb ik niet zelf gebakken, aangezien ik niet met de oven (en hij niet met mij) overweg kan. Lang leve de Hema! Een cakevormpje er overheen, prinsesjes x 12 uitknippen, plakken en klaar is Klara.

De fluitjes besteld bij Lobbes voor 0,45 cent per stuk.

About these ads
3 reacties leave one →
 1. Karin permalink
  16 mei 2009 19:51

  HAPPY B day EVA LUNA
  Ik verheug me al op de verjardagsfoto..
  4 jaar ECHT een MIJLPAAL

  Daan en JP ook gefeliciteerd, ook al 4 jaar papa en mama!!

 2. mariette van de beek permalink
  23 april 2012 13:11

  Hai, weet je toevallig waar ik de prinsesjes kan vinden?
  Erg leuk idee, mijn dochter wordt ook vier en is gek op prinsessen!
  Dank alvast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

%d bloggers op de volgende wijze: